Web & Mail Security voor Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Cybersecurity voor het MKB

Geavanceerde e-mailbeveiliging en archiveringsoplossingen voor Office 365, Google Apps en Microsoft Exchange.

Bescherming tegen spam, malware, schadelijke URL’s, phishing, identiteitsdiefstal en meer.
De downtime van bedrijven wordt tegenwoordig meestal veroorzaakt door e-mail. Vaak is het een gecrashte mailserver of een kwaadaardige email die uw organisatie verlamt. Onze geavanceerde emailbeveiligingsoplossingen biedt continuïteit en veiligheid voor uw zakelijke emailoplossingen (Office 365, onsite Exchange, Cloud Exchange of Google Apps).

Met bescherming op gateway-niveau en off-site spam- en malware scans, gaat elk inkomend en uitgaand bericht door een vooraf ingesteld beveiligingsbeleid dat voldoet aan de vereisten van uw organisatie. Van scannen op schadelijke e-mails tot anti-spam tot compliance-archivering.

URL`s / Bijlages

Voorkom malware en virussen die verstopt zijn in bijlagen en schadelijke koppelingen. Bijlages worden ge-sandboxed en gescand tegen vooraf gedefinieerd beleid. Links en kwaadwillende URL’s worden gescand, herschreven en benaderd via een beveiligde gateway en kunnen eenvoudig worden geblokkeerd, toegestaan en op whitelists worden geplaatst.

Archivering

Archiveer, zoek en krijg snel toegang tot e-mails via een gecodeerde, veilige opslag in meerdere geografisch verspreide datacenters. E-mailarchivering maakt uitgebreide ondersteuning op het gebied van compliance, e-discovery en procesvoering mogelijk, inclusief juridische bewaring, case-management en gegevensexport.

Continuïteit

Voeg een extra laag continuïteit aan uw e-mail toe. Overschakelen naar de continuïteitsmodus in het geval van een serverstoring geeft gebruikers toegang tot hun e-mails via een beveiligde gateway. Eenvoudig te integreren met Exchange-servers, Office 365 en Google Apps.

Wilt u meer weten? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Als u onderstaand formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 
U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen: 020-774 2416.