Cybersecurity voor Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Informatiebeveiliging

Is uw organisatie voorbereid op een cyberaanval?

Criminelen van alle uiteinden van de wereld kunnen op elk moment proberen om op uw netwerk in te breken. De kans is zelfs erg groot dat, terwijl u dit leest, duistere lieden van allerlei pluimage uw netwerk proberen te kraken.
De laatste jaren stijgt het aantal cyberaanvallen op computersystemen van bedrijven en overheden in Nederland explosief en zijn dagelijkse realiteit geworden. Naast de oudere begrippen als computervirussen, worms en hacking, kent iedereen inmiddels wel begrippen als malware, phishing, DDoS attacks, ransomwares, DNS spoofing en botnets. Allemaal vormen van cybercrime oftewel digitale criminaliteit.

U hebt de opvallende cyberaanvallen gezien. Grote ondernemingen en zelfs overheden zijn het slachtoffer geworden van hackers. Maar netwerkbeveiliging is niet iets waar alleen grote bedrijven zich zorgen om moeten maken.

“61% van de slachtoffers van de hacks in 2017 waren bedrijven met minder dan 1000 werknemers.” [1]
                                                                   

 “41% van de MKB-bedrijven heeft meer dan 1000 onbeveiligde gevoelige bestanden.” [2]  

Een cyberaanval kan uw organisatie ruïneren
Ondernemers weten vaak wel dat een beveiligingsincident flinke reputatie- en imagoschade kan opleveren. Maar dat dit zelfs het einde van het bedrijf kan betekenen is vaak niet bekend. Denk aan de hoge reparatiekosten, juridische nasleep, boetes en hogere verzekeringskosten na een incident. Daarom biedt TeamIS cybersecurityoplossingen die op maat zijn ontworpen om uw bedrijf te beschermen.

MKB-bedrijven hebben vaak niet de tijd, middelen of kennis om te investeren in informatiebeveiliging. Wij helpen u met op maat gemaakte beveiligingsoplossingen en security audits. 
TeamIS richt zich op de beste oplossingen voor elke situatie. Ieder bedrijf is anders, heeft andere informatie, mogelijk andere risico’s en ook andere behoeften. Onze ervaring leert ons ook dat niet elke organisatie maximale beveiliging wil. 

Wij streven ernaar om voor u oplossingen te creëren met een acceptabel risico: maatregelen versus van kosten ten opzichte van gebruiksvriendelijkheid.
Wij doen dit door het implementeren van noodzakelijke organisatorische, procedurele en technische maatregelen die gebaseerd zijn op onze risicoanalyse en/of wettelijke verplichtingen.

 
 

ONZE CYBERSECURITY DIENSTEN