Online Back-up Oplossingen voor Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Cloud Oplossingen

Online Back-up
Het veiligstellen van cruciale gegevens van uw onderneming is altijd al belangrijk geweest. Maar het maken van back-ups van deze informatie in de cloud heeft unieke voordelen. Cloud back-up is voordeliger dan on-site back-up oplossingen en u heeft de gelegenheid om uw infrastructuur, applicaties en data van overal ter wereld te herstellen.
Back-up as a Service is een Managed Cloud Back-up oplossing. TeamIS neemt alle back-up-taken van u over zodat u kunt focussen op andere zaken in uw onderneming

Cloud Back-up versus Backup as a Service
TeamIS biedt meerdere Cloud back-up oplossingen aan, waaronder vooral Online Back-up en Backup as a Service (Managed Backup). Als u kiest voor Online Backup dan zetten wij voor u de back-up framework op en voert u de back-up- en beheerstaken uit.
Als u kiest voor Backup as a Service dan beheren wij continue alle aspecten van de back-up voor u.

Waarom cloud back-up superieur is aan on-site back-up
Hardware-upgrades zijn een van de grootste IT-uitgaven voor de meeste kleine bedrijven. U hoeft zich geen zorgen te maken over het maken van die grote hardware-upgrades wanneer uw netwerk in de Cloud wordt gehost. Wij behandelen de hardware, verlagen uw IT-uitgaven en zorgen ervoor dat u niet achterblijft met een vrachtwagen vol verouderde apparatuur.

Makkelijk, van overal, toegang tot uw data
Met Backup as a Service heeft uw onderneming toegang tot bedrijfsgegevens en applicaties van overal ter wereld. Met uw netwerk en back-up in de Cloud kunnen teamleden op afstand werken. Als door een ramp kantoor niet meer toegankelijk is, dan kan uw onderneming elders worden voortgezet.

Meer informatie over Online Back-up
Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden van online back-up en welke het beste bij uw behoeften aansluit? Neem dan contact met ons op.

Wilt u meer weten? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Als u onderstaand formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 
U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen: 020-774 2416.