Hosted Exchange & Office 365 voor Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Cloud Oplossingen

Overal en altijd up-to-date met Hosted Exchange en Office 365

Hosted Exchange
Wat mist u het meest, als u niet op kantoor bent? Uw e-mail? Adressen? Documenten? Hebt u een laptop, een tablet of een smartphone, dan zorgt Hosted Exchange ervoor dat u steeds de meest actuele e-mails, agenda’s, adressen en documenten bij u hebt. Altijd en overal.
Wellicht hebt u al eens van ‘Exchange’ gehoord. In een middelgroot tot groot bedrijfsnetwerk regelt Microsoft Exchange Server onder meer alle e-mailverkeer. Speciaal voor het MKB is er Hosted Exchange. Hosted Exchange is een webservice die er op een hele simpele manier voor zorgt dat ook medewerkers van kleine en middelgrote bedrijven efficiënter met hun e-mails, agenda’s, en adressenlijsten kunnen werken, ongeacht waar zij zich bevinden.
Hosted Exchange beschikt over alle functionaliteiten en voordelen van Microsoft Exchange zonder dat u zich druk hoeft te maken over de initiële aanschaf- en licentiekosten en het beheer van de server. Al deze taken zijn in handen van ons beheerteam.

Professioneel product zonder Enterprise kosten
Volledige zakelijke samenwerking en communicatieoplossingen zijn niet langer voorbehouden aan de multinationals. Krachtige functies, efficiënt en makkelijk te gebruiken, Microsoft Exchange betekent dat U volledige toegang hebt tot uw kantoor, zelfs wanneer U onderweg bent. Het groeit met u mee: Als uw bedrijf groeit, zo ook uw communicatie-infrastructuur. Voeg nieuwe mailboxen toe wanneer u ze nodig hebt, met volledige integratie tussen elke nieuwe email box.

Blijf overal verbonden
In Office 365 worden e-mailberichten, agenda’s en contactgegevens op al je apparaten in realtime gesynchroniseerd. Inhoud is dus altijd up-to-date, welk apparaat u ook gebruikt. Het plannen verloopt overal gemakkelijk en probleemloos. En geen paniek als u uw telefoon kwijtraakt. U kunt deze op afstand wissen om uw persoonlijke gegevens veilig te houden.

Meer informatie over Hosted Exchange of Office 365
Exchange in de cloud is een populaire cloud oplossing voor bedrijven. Wilt u voor uw bedrijf en uw medewerkers de contacten, agenda en e-mail altijd beschikbaar maken? Neem dan contact met ons op.

Wilt u meer weten? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Als u onderstaand formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 
U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen: 020-774 2416.