Cloud Oplossingen

Hosted Infrastructure Oplossingen voor Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Gebruik de meest geavanceerde IT-infrastructuur zonder een fortuin aan hardware te spenderen.
De kosten van infrastructuur stijgen. Met het tempo waarin technologie verandert, wordt het onderhouden van een on-site netwerk alleen maar duurder. De oplossing hiervoor is de Cloud. Door uw infrastructuur in de cloud te hosten, kunt u de veranderende technologie bijblijven zonder enorme kosten te moeten maken.

Wat is Infrastructure as a Service
Waarschijnlijk heeft u nu uw IT-netwerk on site. U koopt alle apparatuur voor het netwerk en u hebt een persoon of een team wiens taak het is om het systeem draaiende te houden. Wanneer u IaaS kiest, bevindt het hele netwerk zich in de cloud en wordt dit alles off-site beheerd door het team van experts van TeamIS.

Waarom zou u Infrastructure as a Service gebruiken?
Gezien de voordelen van het hosten van uw netwerk in de cloud, is het niet verrassend dat 96% van de bedrijven de cloud gebruikt. 

  • Lagere kosten
    Het kan bedrijven honderdduizenden euro’s kosten in investeringen om hun infrastructuur te upgraden. Bovendien betaalt u om de apparatuur te onderhouden en betaalt u voor IT-personeel om het te beheren. Met IaaS betaalt u een relatief lage maandelijkse vergoeding. En u hoeft de infrastructuur hardware nooit meer te upgraden. 
  • Schaalbaarheid
    Vóór IaaS was de schaalbaarheid van infrastructuur kostbaar en tijdrovend. Met IaaS betaalt u alleen voor de middelen die u gebruikt. U kunt op elk gewenst moment naar boven of beneden schalen, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf. Dit geeft u de vrijheid om te groeien zonder u zorgen te maken over uw netwerkinfrastructuur. 
  • Veiligheid
    Wanneer uw hele netwerk lokaal aanwezig is, kan het allemaal verloren gaan bij een ramp. Hosting van uw infrastructuur in de cloud geeft automatisch de mogelijkheid voor Disaster Recovery oplossingen. Bovendien controleert TeamIS 24/7 uw netwerk op virussen en andere indringers. 
  • Mobiliteit
    Door uw infrastructuur in de cloud te hosten, heeft uw team altijd en overal toegang tot applicaties en bestanden. IaaS kan een goede beslissing zijn als u uw personeelsbestand wilt uitbreiden met werknemers die op afstand werken.

Meer informatie over Hosted Infrastructure
Wij gaan graag met u gesprek om uw huidige omgeving te bekijken en op basis daarvan een voorstel op maat te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u meer weten? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Als u onderstaand formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 
U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen: 020-774 2416.