Cloud Diensten

Cloud Oplossingen voor Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Met een toenemend aantal klanten die geïnteresseerd is in Clouddiensten voor delen van hun (of volledige) IT-infrastructuur, heeft TeamIS haar clouddiensten en producten uitgebreid om aan de groeiende vraag naar performance, betrouwbaarheid en veiligheid te voldoen.

Voor bedrijven die workloads willen migreren naar de cloud of een nieuw bedrijf willen starten en hun cloud opties willen begrijpen, biedt TeamIS oplossingen voor cloud consulting en beheer. Wij ontwerpen op maat gemaakte cloudoplossingen die aansluiten op uw bedrijfsdoeleinden, budget en beveiliging.

Zo kan TeamIS verschillende infrastructuur in de Cloud voor u ontwerpen en bouwen. Bijvoorbeeld voor het migreren van uw lokale mailservers naar de Cloud of het aanleggen van back-up systemen of zelfs gehele Disaster Recovery en Failover oplossingen in de Cloud voor uw volledige lokale IT-infrastructuur. Zo kan uw organisatie in noodgevallen overschakelen naar een stand-by netwerk die een gehele replica bevat van uw normale systeem en kunt u met minimale downtime verder functioneren.

Meer informatie
Plan een gesprek met een van onze cloud experts en ontdek hoe TeamIS uw bedrijf kan helpen de cloud in te zetten voor uw onderneming.

ONZE CLOUD DIENSTEN

Wilt u meer weten? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Als u onderstaand formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 
U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen: 020-774 2416.