IT Diensten voor het MKB

Actieve IT-Monitoring voor Kleine en Middelgrote Ondernemingen

24×7 Monitoring
Laat de monitoring van uw IT-omgeving over aan onze professionals. Al uw apparatuur en programma’s worden door ons gecontroleerd en onderhouden, updates worden
uitgevoerd, back-ups worden gecontroleerd en getest, en door continue monitoring kunnen eventuele storingen die vooraf waarneembaar zijn, worden voorkomen. 
Wanneer u problemen ondervindt met vastgelopen servers of trage werkstations worden deze direct geïnspecteerd en opgelost door onze ervaren systeembeheerders.

managed it monitoring

Optimale en Stabiele Systemen
Doordat wij regelmatig preventief onderhoud en controles uitvoeren kunnen wij betrouwbare en stabiele systemen waarborgen. Uw organisatie ervaart minder hinder en calamiteiten omdat veel problemen vooraf geconstateerd en verholpen kunnen worden.

Voorkomen is Beter dan Genezen
Met het proactieve beheer van TeamIS verzekeren wij organisaties van zo min mogelijk verstoringen en een maximale beschikbaarheid van hun IT-omgeving. Bedrijfsnetwerken worden actief gemonitord om indien nodig tijdig preventieve maatregelen te nemen. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen.

monitoring

Ons team houdt zich continu bezig met het technische welzijn van uw IT-systemen en kunnen daardoor vooraf eventuele problemen signaleren en oplossen. Het proactieve beheer wordt op afstand uitgevoerd en wanneer het zo min mogelijk hinder geeft. En indien nodig zijn wij ook snel bij u op locatie om ter plaatse problemen op te lossen.

Wilt u meer weten? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Als u onderstaand formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 
U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen: 020-774 2416.