IT Diensten voor het MKB

Systeembeheer voor Kleine en Middelgrote Ondernemingen

TeamIS verzorgt het netwerk- en systeembeheer voor haar klanten in de regio Noord-Holland. Wij doen dit op een manier die het beste bij onze klanten past, doorgaans door het gehele netwerkbeheer op ons te nemen.

U kunt uw volledige IT uitbesteden aan ons. Zo ook het netwerk- en systeembeheer, waar veel kennis en vakkundigheid voor nodig is.

Complete en Betrouwbare Service
Onze Managed IT dienst is een complete dienst, waardoor het aannemen van intern IT-personeel niet langer noodzakelijk is. Zo bespaart u op de IT kosten en bent u verzekerd van een systeem dat de hoogste kwaliteit heeft. Wij hebben alle expertise in huis en zorgen dat uw systeem altijd en optimaal functioneert. Eventuele problemen worden vroegtijdig gesignaleerd en direct opgelost, zodat uw organisatie geen of zo min mogelijk hinder ondervindt.

Optimaal Beheer
Laat het systeembeheer van uw IT-omgeving over aan onze professionals. Al uw apparatuur en programma’s worden door ons gecontroleerd en onderhouden, updates worden uitgevoerd, back-ups worden gecontroleerd en getest, en door continue monitoring kunnen eventuele storingen die vooraf waarneembaar zijn, worden voorkomen. Wanneer u problemen ondervindt met vastgelopen servers worden deze direct geïnspecteerd en opgelost door onze ervaren systeembeheerders.

Ook Tijdelijk Beheer
Natuurlijk is het ook mogelijk om ons pas in te schakelen als er zich een incident voordoet. Of als u tijdelijk systeembeheer nodig heeft, bijvoorbeeld voor een paar uur of een paar dagen, of als invalkracht. Wij zijn flexibel.

Systeembeheer op Maat
Beheer en onderhoud van de netwerkomgeving wordt afgestemd op uw situatie. Er zijn diverse mogelijkheden. Op basis van uw wensen, huidige infrastructuur, budget en uw eigen kennis of IT-personeel bekijken we samen met u naar de best passende ondersteuningsvorm.

De belangrijkste voordelen
Continuïteit: door proactief beheer van uw IT-omgeving heeft u een stabiele en veilige werkomgeving.

  • Focus: u kunt zich volledig richten op de kernactiviteiten van uw onderneming.
  • Kosten: u betaalt een vast bedrag per maand.
  • Contact: U heeft één aanspreekpunt voor al uw IT-vragen.
  • Flexibiliteit: support is te allen tijde aan te vullen of af te bouwen.
diagram-server-management

Serverbeheer & monitoring
Rond de klok servermonitoring stelt ons in staat om eventuele prestatie, hardware of softwareproblemen te voorspellen en aan te pakken. Met gepland serveronderhoud zorgen we ervoor dat servers hun maximale prestaties leveren.
Applicatiesupport
Biedt beheer en ondersteuning aan uw core businessapplicaties. Ons team beheert en ondersteunt de meest uiteenlopende applicatieservers.
Virtuele infrastructuurbeheer
Beheer, monitoring en ondersteuning van virtuele systemen. Lokaal of in de Cloud.
Back-up beheer
Monitoren en testen van de back-up systemen.

Meer informatie over onze systeembeheerdiensten?
Als u meer wilt weten hoe u ons kunt inzetten voor uw systeembeheer of wilt u meer informatie over welke systemen wij voor u kunnen bouwen en beheren, neemt u dan contact met ons op.

Wilt u meer weten? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Als u onderstaand formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 
U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen: 020-774 2416.