Netwerkbeheer voor Kleine en Middelgrote Ondernemingen

IT Diensten voor het MKB

Een Sterke en Veilige Netwerkinfrastructuur

Voor een betrouwbaar netwerk is een combinatie van weloverwogen netwerkarchitectuur en vakkundig beheer nodig. Elk netwerk vraagt om een eigen configuratie en capaciteit. Snelheid, betrouwbaarheid, redundantie en beveiliging zijn onderwerpen die nauwkeurig ten uitvoer dienen te worden gebracht.

Bescherming tegen beschadiging en uitval is van vitaal belang voor de continuïteit van uw onderneming. Het monitoren en beheren van netwerkcomponenten zoals firewalls, routers, switches en load balancers kan tijdrovend zijn en vaak niet het meest effectieve gebruik van IT-middelen. Daarom zijn veel organisaties gaan beseffen dat hun infrastructuur kan worden geholpen door Managed Netwerkbeheer van een externe leverancier, zodat ze zich kunnen richten op meer strategische initiatieven.

Dit betekent voor ons dat we standaard periodiek onderhoud uitvoeren waardoor het netwerk altijd naar behoren functioneert en er zo min mogelijk problemen optreden. Wij controleren en beheren voor u de gehele netwerkinfrastructuur op een goede werking. Van bekabeling, servers, firewalls tot aan routers en switches. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat uw netwerk altijd over naar behoren en betrouwbaar functioneert.

Bij TeamIS biedt ons ervaren team van experts management op-afstand, bedrijfsbreed netwerkbeheer en actieve monitoring, zodat u zeker weet dat de ruggengraat van uw bedrijf soepel functioneert en aan steeds groter wordende digitale eisen voldoet.

Onze Kerndiensten

  •  Infrastructuur architectuur
  •  Netwerk design, implementatie en onderhoud
  •  Firewall configuratie
  •  Routing en switching implementatie
  •  Wifi configuratie 
  •  Virtual Private Networks (VPN)
  •  Netwerk analyses en troubleshooting
  •  Connectiviteit
  •  Netwerkbekabling

Ons Onderscheid
TeamIS kan uw organisatie omvormen tot een meer flexibele, kosteneffectieve computeromgeving. Oplossingen van onze partners vormen de industriestandaard voor oplossingen voor bedrijfstechnologie. 
Ons doel is om uw bedrijfsnetwerk te verbeteren. Neem contact met ons op of bel 020-774 2416 voor meer informatie over onze netwerkbeheerdiensten.

Wilt u meer weten? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Als u onderstaand formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 
U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen: 020-774 2416.